Oletko kuullut jo #verkkokauppamiehet duosta, kysy lisää yhteistyössä Speakers Forum Oy

#verkkokauppamiehet –  ”rakkaudesta lajiin” on aika auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään kovassa digiajan kilpailussa!       

Todistetusti testattuja työkaluja digikaupan johtamiseen ja -strategian luomiseen

Digitalisaatio ja digimurros etenee kovaa vauhtia. Esimerkiksi verkkokauppamarkkina kasvaa Suomessa selvästi nopeammin kuin muu talous. Samalla kansainvälinen kilpailu kovenee. Kaupan liiton mukaan suomalaisten verkkokauppojen osuus suomalaisten verkko-ostoksista on enää 54%.

Kovassa kilpailussa pärjätäkseen tarvitaan yhteispeliä – Muuten emme pärjää. Nyt on aika nostaa suomalaisten yritysten mahdollisuuksia pärjätä yhä kovenevassa verkkokauppakilpailussa. Kari Wikholm ja Tomi Pyyhtiä lataavat yhteensä yli 40 vuoden osaamisensa digitalisaation ja verkkokauppojen johtamisestä pöytään, tavoitteena auttaa suomalaisia yrityksiä. Herrat ovat tässä isäänmaan asialla ja puheenvuorot ovat koottuna ”rakkaudesta lajiin”. Tämä tulee taatusti auttamaan suomalaisia yrityksiä pärjäämään paremmin kovassa digiajan kilpailussa.

Kari Wikholm, #wspm konsultti- ja koulutusyrityksen toimitusjohtaja on omalla urallaan avannut lukuisia kauppapaikkoja sekä perustanut myös omia verkkokauppoja. Hän haluaa haastaa kauppiaista ymmärtämään paremmin ostajan muuttuvaa digitaalista ostokäyttäytymistä ja johtamaan oman yrityksen kivi-ja verkkokaupan synergiaa paremmin. Elävät esimerkit ja omakohtaiset kokemukset värittävät Karin tarinan kerrontaa. Kesäkuussa ilmestyi Karin uusi tietokirja ”Verkkokaupan käsikirja2019”.

Tomi Pyyhtiä omaa 15 vuoden kokemuksen johtamistehtävistä digitaalisen liiketoiminnan parista (Kesko, RAY ja SOK). Tomin ollessa RAY:n verkkokaupan digijohtajana ray.fi verkkokaupan tulos nousi yli 300%.Tomi on toiminut  mm. IAB Finlandin hallituksen jäsenenä, sekä oli yksi perustajajäsen Mainostajien liiton* digityöryhmässä, ja toimi sen puheenjohtajana (*nykyinen Marketing Finland).Tomi oli mukana pääkirjoittajana ja tuottajana suuren suosion saavuttaneissa Digin mitalla kirjoissa. Tomin uusi kirja ”Digiajan johtajan käsikirja” julkaistaan marraskuussa

Kysy lisää Speakers Forum:

http://www.speakersforum.fi

Lisätietoja

kari.wikholm@wpsm.fi

0400884253

tomi.pyyhtia@kesko.fi

0503884106

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: