#wpsm hr service: HR-palvelut ja rekrytoinnit

#wpsm tarjoaa seuraavia hr-palveluita, rekrytointeja ja -konsultaatiota:

proto 1

 Tarjoamme seuraavia HR-palveluita:

#myyntirekry on myyntihenkilöstön hakuun keskittynyt rekrypalvelu, missä asiakkaan toiveiden ja profiloinnin mukaan suoritetaan suorahakua tai sitten julkinen haku. Pohjana tietojen, taitojen arvojen ja kompetenssien yhdistäminen työpaikkaan sekä hyvä verkoston ja #wpsm toimiston erikoistuminen juuri myynti-ihmisten hakuihin. Kaikki haut pohjautuvat olemassa oleviin myynti-ihmisten hyväksi koettuihin hakuprofiilehein ja niiden pohjalta tehtyihin haastatteluihin. Yhteistyökumppanina henkilöstön profiloinnin tunnistamisessa toimii Mazhr Oy.

#myyjä #myyntipäällikkö #kam #aluemyyjä #aluepäällikkö #myyntijohtaja #myyntiassistentti

#uravalmennus, on ihmisen henkilökohtainen mentorointi ohjelma, jossa avataan ensin ihmisen arvot ja kompetenssit, jonka päälle lähdetään rakentamaan henkilökohtaista uravalmennusta. Useita tasoja.

#ura-auditointi , on yrityksen hr-haasteiden avuksi tarkoitettu henkilöiden kompetenssien mentorointipalvelu, missä on tarkoitus löytää uusia vahvuuksia ihmisen kehittymiselle tai auttaa vaikka myyntitiimiä löytämään myynnin henkilöiden vahvuusalueet. Sopii yrityksen kasvustrategian tehostamiseen tai kriisitilanteiden auttamiseen. Pohjana #wpsm toimiston kehittämä digitaalinen palveluympäristö.

#100päivänvalmennus on aloittelevan johtajan tai päällikön tukipalvelu, missä asiakasjohtajaa autetaan paremmin perehtymisessä ja yrityksen liiketoiminnan strategia tunnistamisessa. Usein organisaatot eivät malta tai kykene riittävästi perehtymään aloittavan henkilön ura-aloitukseen, jolloin ulkopuolinen apu voi olla elintärkeä lisälenkki onnistuneeseen rekrytoinnin aloitukseen.

#360auditointi, on henkilöstön kehitysohjelma, jossa haetaan ihmisen kehittymiselle suuntaa eri sidosryhmien palautteiden avulla. Myös tässä pohjalla ihmisen oma digitalisen palveluympäristön tuomat arvot/kompetensssi testitulokset, mitä peilataan  sidosryhmien antamiin palautteisiin.

#exitohjelma on palvelu yrityksille, jotka YT-neuvotteluiden yhteydessä haluavat tarjota ihmisille uravalmennusta seuraaviin haasteisiin. Pohjana #wpsm kehittämän digitaalisen palveluympäristön tuomat tulokset, jonka päälle lähdetään rakentamaan ”Fiilis x Tekniikka + Yhteistyö” mallin mukaan uutta urapolkua. Huom. Yt- ja exit-tapauksissa yrityksen ja henkilöstön kannattaa hyödyntää Koulutusseteli palvelua. Myös #wpsm koulutukset hyväksyvät setelien hyödyntämisen. Lisätietoa http://www.koulutusseteli.com

HR-koulutukset:

#keke-training, on esimiehille suunnattu päivän kestävä kehityskeskusteluvalmennus.

#cvklinikka, on henkilökohtainen mentorointi, jossa käydään hyvän CV-kirjoittamisen taito läpi. Voidaan totetuttaa myös ryhmävalmennuksena.

#linkedinklinikka, on henkilökohtainen mentorointi, jossa käydään hyvän linkedin profiilin tekniikka läpi, opetellaan hakemaan suosittelijat 360-menetelmällä ja opetellaan tuottamaan omaa sosiaalista sisältöä linkedin kanavan kautta. Voidaan toteuttaa myös ryhmävalmennuksena.

#henkilökohtainenroustaus, on #wpsm henkilökohtainen lyhyt mentorointi, jossa pureudutaan jo olemassa oleviin profiileihin. Erittäin suosittu palvelu mm. Työvoimamessuilla.

#360henkilöbrändi.on henkilökohtainen henkilöbrändin mentorointi, jossa rakennetaan #wpsm analyysin tuloksien mukaan uusi henkilöbrändi ja strategia viestintään eri somekanavissa (fb, linkedin, twitter ja tiktok ). Aina räätälöity palvelu.

HR-palveluiden referenssit:

*Isojen ryhmien työllisyyskurssit: (näistä yhteistyökokemuksia mm. Helsingin ja Pirkanmaan alueen TE ja ELY keskuksien kanssa)

*Digityöllistämiskurssi*, 2013

*Mediakurssi kohti uutta työpaikkaa*, 2013

*Pitkäaikaistyöttömyys poikki ja heti*, 2014

*Maahanmuuttajien työllisyysperehdyttäminen Suomen Aktiivimallin mukaan 2014

*IT superinsinöörien exit-ohjelma ja työllisyyskurssi 2014

*”Kentältä johtajuuteen” koripalloihmisten uran jälkeisten elämän uravalmennukset, yhteistyössä Koripallomuseo 2019-2020

Rekrytointia operatiivisissa tehtävissä vuodesta 1989 alkaen

Taustoja #wpsm konsulttitoimiston ihmisistä:

Kari Wikholm, ceo eli HC Wiki

HC Wikillä on pitkä kaupan johtamisen tausta ja hän on omalla urallaan rekrytoinnut useita satoja ihmisiä yrityksen kasvuvaiheissa, mutta ollut myös esimiesasemassa useissa YT / yrityksen myynti ja lopetustilanteissa. HC Wiki on nähnyt henkilökohtaisesti kaikki yrityksen elinkaaret ja niissä olevat rekrytointihaasteet. Erityisesti HC Wiki tuntee myynnin haasteet ja on palkannut satoja myyjiä, myyntipäälliköitä ja myyntijohtajia oman uransa aikana vuosien varrella.  HC Wiki oli mukana start upissa aloittamassa M2 Talent Oy tarinaa, missä luotiin uusi digitaalinen palveluympäristö, jolla pyrtään yhdistämään työnhakijat ja työpaikat hyödyntäen @mazhr palvelua.  HC Wiki on myös suorittanut HR Director / HR Business Parner tutkinnon (Markkinointi Instituutti 2015). HC Wiki käy myös puhumassa key note-aiheista #itsejohtaminen,  #kumppanuusjohtaminen sekä nykyainen rekrytointi hyödyntäen digitalisatiota

Yhteistyökumppani rekrytointien Hr-palveluissa ja henkilöprofiloinnissa:

Kuvahaun tulos: mazhr logo

Yhteistyökumppani Koulutusseteli projektissa:

Etusivu | Adinum Koulutusseteli

#wpsm konsultti- ja hr-toimisto

kari.wikholm@wpsm.fi

puh: +358400884253

#wpsm on konsulttipalvelu, joka auttaa yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja hr-haasteissa digimurroksen aikana. 

#itsejohtaminen #fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #exitcase #työnmurros #verkkokauppa #digikauppa #synergiaindeksi

seuraa: 

seuraa twitterissä: https://twitter.com/KariWikholm
seuraa Instagramissa: https://instagram/wikiwiki63

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: