HR palvelut

#wpsm tarjoaa seuraavia hr-palveluita tai -konsultaatiota:

Linkedin

HR tuotteet (yhteistyössä M2 Talent Oy:n kanssa):

*Match*, on ihmisen henkilökohtainen mentorointi ohjelma, jossa avataan ensin ihmisen arvot ja kompetenssit, jonka päälle lähdetään rakentamaan henkilökohtaista uravalmennusta. Useita tasoja.

*Sales Hunting*, on perinteinen suorahakupalvelu, missä asiakkaan toiveiden ja profiloinnin mukaan suoritetaan suorahakua tai sitten julkinen haku. Pohjana M2 Talent järjestelmän @mazhr digitaalinen palveluympäristö ja linkitykset MOL-sivustojn kanssa.

*Audit* , on yrityksen hr-haasteiden avuksi tarkoitettu henkilöiden kompetenssien mentorointipalvelu, missä on tarkoitus löytää uusia vahvuuksia ihmisen kehittymiselle tai auttaa vaikka myyntitiimiä löytämään myynnin henkilöiden vahvuusalueet. Sopii yrityksen kasvustrategian tehostamiseen tai kriisitilanteiden auttamiseen. Pohjana M2 Talent Oy @ mazhr digitaalinen palveluympäristö.

*360*, on henkilöstön kehitysohjelma, jossa haetaan ihmisen kehittymiselle suuntaa eri sidosryhmien palautteiden avulla. Myös tässä pohjalla ihmisen oma @mazhr digitalisen palveluympäristön tuomat arvot/kompetensssi testitulokset, mitä peilataan  sidosryhmien antamiin palautteisiin.

*Exit-Audit* on palvelu yrityksille, jotka YT-neuvotteluiden yhteydessä haluavat tarjota ihmisille uravalmennusta seuraaviin haasteisiin. Pohjana M2 Talent Oy:n @mazhr digitaalisen palveluympäristön tuomat tulokset, jonka päälle lähdetään rakentamaan #wpsm metodin ”Fiilis x Tekniikka + Yhteistyö” mallin mukaan uutta urapolkua.

 

HR-koulutukset:

*Keke-training*, on esimiehille suunnattu päivän kestävä kehityskeskusteluvalmennus.

CV-klinikka, on henkilökohtainen mentorointi, jossa käydään hyvän CV-kirjoittamisen taito läpi. Voidaan totetuttaa myös ryhmävalmennuksena.

Linkedin-klinikka, on henkilökohtainen mentorointi, jossa käydään hyvän linkedin profiilin tekniikka läpi, opetellaan hakemaan suosittelijat 360-menetelmällä ja opetellaan tuottamaan omaa sosiaalista sisältöä linkedin kanavan kautta. Voidaan toteuttaa myös ryhmävalmennuksena.

Henkilökohtainen CV/Linkedin roustaus, on #wpsm henkilökohtainen lyhyt mentorointi, jossa pureudutaan jo olemassa oleviin profiileihin. Erittäin suosittu palvelu mm. Työvoimamessuilla (#wpsm seuraavaksi 23.3 Karjaalla Työmessuilla).

360-henkilöbrändin rakentaminen somessa.on henkilökohtainen henkilöbrändin mentorointi, jossa rakennetan @mazhr tuloksien mukaan uusi henkilöbrändi ja strategia viestintään eri somekanavissa (fb, linkedin ja twitter). Aina räätälöity palvelu.

 

Isojen ryhmien työllisyyskurssit: (näistä yhteistyökokemuksia mm. Helsingin ja Pirkanmaan alueen TE ja ELY keskuksien kanssa)

*Digityöllistämiskurssi*,

*Mediakurssi kohti uutta työpaikkaa*,

*Pitkäaikaistyöttömyys poikki ja heti*,

*Maahanmuuttajien työllisyysperehdyttäminen Suomen Aktiivimallin mukaan

Muut:

Henkilökohtaiset mentoroinnit ja uravalmennukset

Vuokrajohtajapalvelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: