#wpsm coaching: Myynnin koulutukset

Wiki*s People Sales Management myyntikoulutusperhe:

Wiki

Autokaupan koulutukset:

*Sateenvarjo* on autokaupan myyjien peruskurssi, missä kävellään automyynnin prosessi kahdeksan kohdan kautta läpi harjoituksien kera. Sopii uusien myyjien sisään ajoon.

*Autorata*, on edistyneempien myyjien kurssi, jossa kävellään yritysmyynnin prosessi läpi, tutustutaan eri rahoitusmuotoihin ja opetellaan nykypäivän kontaktoinnin taito harjoituksien kera. Kurssi sisältää myös perusteet social sellingin taitamiseksi.

*Korjaussarja*, on lyhyt päivän kestävä auditointi, missä avataan automyynnin kipupisteet ja käydään ne prosessin kohdat läpi. Hyvä malli esim. mystery shopping tutkimuksen jälkeen.

*Työnjohtaja* on kurssi työnjohdon asiakaspalvelun tehostamiseen ja kyseisen autotalon huollon palveluprosessin auditointi-

Tulevaisuuden automyyjä *Digimaster*, jossa on tarkoitus kasvattaa perinteisistä automyyjistä tulevaisuuden kulkemisen palvelijoita, jotka pystyvät ja osaavat hyödyntää eri some-kanavien mahdollisuudet. Kurssi sisältää myös myyjien arvojen ja personaalisuuden tunnistamisen, jonka päälle lähdetään rakentamaan myyjän henkilöbrändiä, joka huomioi myyjän, autotalon sekä merkkibrändin.

Kurssilla käydään läpi kaikki merkittävät some-kanavat ja etsitän jokaiselle myyjälle itselleen sopiva kanava, missä alkaa rakentamaan omaa brändiä yhdistettynä jojo automerkin tai autoketjun brändiin. Referensinä tämä koulutus toteutettiin yhdessä Keskusautohalli Oy myyjien kanssa keväällä 2021.

Venekaupan koulutukset:

*Speedboat*, on venealan myyjien kurssi, jossa huomioidaan myös soscial sellingin tuomat mahdollisuudet kasvattaa venekauppaa ja myytävän brändin haluttavutta.

*Korjaussarja* on venealalle suunnattu päivän kestävä auditointi, missä avataan venemyynnin prosesin kipupisteet ja tarkennetan prosessin haasteet. Sopii hyvin myös kasvuhaasteissa olevalle venealan myyntiyritykselle.

Tulevaisuuden venemyyjä *Digimaster*, jossa on tarkoitus kasvattaa perinteisistä venemyyjistä tulevaisuuden venalan palvelijoita, jotka pystyvät ja osaavat hyödyntää eri some-kanavien mahdollisuudet. Kurssi sisältää myös myyjien arvojen ja personaalisuuden tunnistamisen, jonka päälle lähdetään rakentamaan myyjän henkilöbrändiä, joka huomioi myyjän, vene-edustuksen sekä merkkibrändin.

Kari Wikholm

ceo/head coach

#wpsm konsultti- ja hr-toimisto

kari.wikholm@wpsm.fi

Wiki*s People Sales Management / #wpsm

puh: +358400884253

#wpsm on konsulttipalvelu, joka auttaa yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja hr haasteissa digimurroksen aikana

seuraa twitterissä: https://twitter.com/KariWikholm

seuraa facebookissa; https://www.facebook.com/KariWikholm/?ref=settings

seuraa linkedinissä: https://www.linkedin.com/in/kariwikholm/

seuraa Instagramissa: https://instagram/wikiwiki63

seuraa Pinterestissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/wiki-in-business-wpsm-kuvia/

seuraa Pinteretissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/verkkokaupan-k%C3%A4sikirja-2019-kustantaja-bod-gmbh/

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: