Myynnin koulutukset

Wiki*s People Sales Management myyntikoulutusperhe:

Wiki

Autokaupan koulutukset:

*Sateenvarjo* on autokaupan myyjien peruskurssi, missä kävellään automyynnin prosessi kahdeksan kohdan kautta läpi harjoituksien kera. Sopii uusien myyjien sisään ajoon.

*Autorata*, on edistyneempien myyjien kurssi, jossa kävellään yritysmyynnin prosessi läpi, tutustutaan eri rahoitusmuotoihin ja opetellaan nykypäivän kontaktoinnin taito harjoituksien kera. Kurssi sisältää myös perusteet social sellingin taitamiseksi.

*Korjaussarja*, on lyhyt päivän kestävä auditointi, missä avataan automyynnin kipupisteet ja käydään ne prosessin kohdat läpi. Hyvä malli esim. mystery shopping tutkimuksen jälkeen.

*Työnjohtaja* on kurssi työnjohdon asiakaspalvelun tehostamiseen ja kyseisen autotalon huollon palveluprosessin auditointi-

Tulevaisuuden automyyjä *Digimaster*, jossa on tarkoitus kasvattaa perinteisistä automyyjistä tulevaisuuden kulkemisen palvelijoita, jotka pystyvät ja osaavat hyödyntää eri some-kanavien mahdollisuudet. Kurssi sisältää myös myyjien arvojen ja personaalisuuden tunnistamisen, jonka päälle lähdetään rakentamaan myyjän henkilöbrändiä, joka huomioi myyjän, autotalon sekä merkkibrändin.

 

Venekaupan koulutukset:

*Speedboat*, on venealan myyjien kurssi, jossa huomioidaan myös soscial sellingin tuomat mahdollisuudet kasvattaa venekauppaa ja myytävän brändin haluttavutta.

*Korjaussarja* on venealalle suunnattu päivän kestävä auditointi, missä avataan venemyynnin prosesin kipupisteet ja tarkennetan prosessin haasteet. Sopii hyvin myös kasvuhaasteissa olevalle venealan myyntiyritykselle.

Tulevaisuuden venemyyjä *Digimaster*, jossa on tarkoitus kasvattaa perinteisistä venemyyjistä tulevaisuuden venalan palvelijoita, jotka pystyvät ja osaavat hyödyntää eri some-kanavien mahdollisuudet. Kurssi sisältää myös myyjien arvojen ja personaalisuuden tunnistamisen, jonka päälle lähdetään rakentamaan myyjän henkilöbrändiä, joka huomioi myyjän, vene-edustuksen sekä merkkibrändin.

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: