Kari Wikholm uusi kirja tulossa: ”Pirtun tie, Rutt 96”

Lehdistötiedote:            7.10.2021 Billnäs                                                                                                                   

Kari Wikholm uusi kirja: ”Pirtun tie, Rutt 96” Books on Demand GmbH 2021; tiedote vapaasti jaettavissa.                                                                                                             

Ilokseni voin ilmoittaa, että olen tänään kirjoittanut kustannussopimuksen Books on Demand GmbH (bod.fi) kanssa uudesta kirjastani ”Pirtun tie, Rutt 96”. Kirja on tällä kertaa autofiktio-kirjoitus, jossa lukija voi löytää dekkaria, romaania tai vain mielenkiintoista merten lokikirjoitusta. Unelma on elänyt minulla pitkään ja taustatutkimuksia olen tehnyt kirjan eteen melkein 20 vuotta. Kerron erikseen, koska kirjaa voi alkaa tilaamaan bod.fi verkkokaupan kautta tai sitä kannattaa kysellä lähimmästä kirjakaupasta tai lähikirjastosta. Kirja ilmestyy myös e-kirjana, ja myös äänikirja on työlistalla. Kirja on tulossa ulos ensi vuoden alussa.

Jotta lukijat pääsevät paremmin tutustumaan kirjaani ennakkoon, olen tänään avannut myös instragram-tilin #pirtuntie, jonka kautta voi alkaa ottaa maistiaisia kirjasta ja seurata myös kesäisiä kuvia kirjan eri tapahtumapaikoilta. Tilillä ilmestyy kerran viikossa aina yksi kirjan lause, jossa kuvana on vastaavan kirjan luvun oikea tapahtumapaikka. Mutta annetaan kirjan takasivun kertoa enemmän tulevasta #pirtuntie kirjasta:

Sven haluaa olla tavallinen snappertunalainen kalastaja, mutta haluaa myös nousta yhteiskunnassa ylöspäin. Hän haluaa olla onnellinen. Mutta pirtun salakuljetus vie Svenin turvallisilta saaristoreiteiltä pirtutrokareiden maailmaan ja on viedä myös häneltä hengen. Mitä saksalainen meriupseeri Heinrich von Papenberg tekee samaan aikaan saaristossa? Ja miksi sukellusvene Vetehinen puuttuu pirtutrokareiden välisiin kiistoihin kohtalokkaalla tavalla?

Pirtun tie, Rutt 96” on Kari Wikholmin esikoisromaani, joka vie lukijat aikamatkalle vuoden 1930 kevääseen Lounais-Suomen saaristoon, missä pirtu virtaa solkenaan. Kari Wikholm käsittelee vaiettua aihetta taitavasti luoden uskottavia tarinoita, joissa kirjan päähenkilöt tapaamat lukuisia merkittäviä henkilöitä Suomen historian sivuilta aina kenraali Carl Mannerheimista varatuomari Urho Kekkoseen ja välillä ollaan Graf Zeppeliinin kyydissä. Kirja ei kerro pelkästään tarinaa kielletystä pirtusta, vaan maalaa nuoren Suomen kuvaa luokkayhteiskunnan tilasta, Suomen ja Saksan vaietusta yhteistyöstä sukellusveneiden varustelussa sekä kielletystä rakkaudesta. Mutta ketkä olivat oikeasti todelliset saariston pirtukuninkaat, jää lukijan itsensä pääteltäväksi. Uskallatko lähteä Pirtun tielle, Rutt 96-reitille?

#pirtuntie #autofiktio #romaani #dekkari #1930 #kirjaprojekti2021

Tiedostelut:

Kari Wikholm

kari.wikholm@wpsm.fi

0400884253

http://www.bod.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: