Tiedote 28.1.2021: Kari Wikholm aloittaa uuden kirjaprojektin

Vuosi 2021 on alkanut vauhdilla,  #wpsm konsulttitoimiston palvelut ovat saaneet paljon lisää näkyvyyttä ja vuoden ensimmäiset projektit ovat täydessä vauhdissa. Verkkokauppa kasvoi viime vuonna lähes 80%, joten uskon, että #wpsm konsulttitoimiston kehittämällä #synergiaindeksi mittaroinnilla on paljon kysyntää digitaalisen palvelumuotoilun ja hr-työskentelyn apuna. Myös uusia yhteistyösopimuksia on sovittu, josta myöhemmin lisää. Perheyrityksemme ovat myös kasvamassa, joten siellä tarvitaan myös minun apua taas lisää. Myös korona aika tulee joka tapauksessa vielä kurittamaan yhteiskuntaa tänä keväänä, joten ehkä nyt on juuri oikea aika tehdä myös jotakin uutta. Mutta…

Ollessani sairasvuoteella viime kesänä, mietin mitä halusin tehdä sairasloman jälkeen. En ajatellut, mitä haluan tehdä vielä elämässä, vaan mitä haluan tehdä seuraavaksi? Tottakai yrittäjänä halusin jatkaa #wpsm toimiston kasvutarinaa, mutta haluan myös tehdä jotakin enemmän, mikä tuo itselle nautintoa ja tietenkin luovuuden kautta myös muille. Esikoiskirja ”Verkkokaupan käsikirja 2019” (Books on Demand GmbH, http://www.bod.fi) oli minulle oppikoulu kirjan kirjoittamisesta, sen tuottamisesta ja myös sen julkistamisesta sekä markkinoimisesta. #vkk2019 sai hyvän vastaanoton ja meni saman tien kaikkiin kirjastoihin, oppilaitoksiin sekä yliopistoihin oppikirjaksi. Voi sanoa, että siitä tuli pienoinen ”best seller”, joka kyllä yllätti minut. Vasta vuoden jälkeen uskalsin muuttaa omaa profiilia myös kirjailijaksi, kun #vkk2019 jatkoi seikkailua lukioitten keskuudessa. Iso kiitos kirjan menestyksestä kuuluu tietysti Bod,fi kustantamolle ja Mirka Rahuselle, jolta sain mittavan tuen projektiin.

Mutta se unelma? Seuraava aihe on muhinut minun päässä yli toistakymmentä vuotta ja en koskaan uskonut, että se tulee toteutumaan. Mutta tuo #vkk2019 toi minulle paljon itsevarmuutta ja myöskään ei tarvitse miettiä, miten saan kirjan julkaistua, jos se joskus näkee päivän valon. Tietokirjani #vk2019 ystäville joudun tuottamaan pettymyksen, koska sillä saralla ei ole toistaiseksi luvassa jatkoa. Mutta nyt on aika lähteä toteuttamaan isompaa unelmaa ja myös kirjaa, jota ei aikaisemmin ole tehty. Lähden tänään kohti uutta seikkailua, jossa en ole koskaan ollut. Olo on samanlainen, kun kipparina lähtiessä merelle, kun edessä on täysin uusia vesiä. Silloin myös kartat näyttävät valkoista sekä kompassin eksymä ei ole ihan tiedossa. En tässä vaiheessa halua paljastaa enempää ja en myöskään halua kertoa aikataulua tai kirjan nimeä. Kutsun sitä itse #kirjaprojekti2021 nimellä.

Isäni Kay Wikholm (1920-2011) oli taidemaalari ja hänen unelma oli maalata iso taulu, joka esittää Hietalahden telakkaa, jossa on talvisumu mukana. Elettiin hänen tuottavinta aikakautta 80-luvulla ja hän maalasi noin 5-6 taulua vuodessa. Tuo oli hänelle iso unelma ja maalaushuoneeseen oli pääsy kielletty. Taulun sumu alkoi mennä koko ajan sakeammaksi, jolloin eräänä päivänä hieno taulu maalattiin kokonaan telalla valkoiseksi. Sen päälle syntyi sitten seuraavana syksynä ihan hieno syksymaisema. En vielä tiedä, miten käy tämän kirjaprojektin. Juuri tänään on edessä pelkkää valkoista paperia.

Mutta onneksi myös kirjailijalla on hyvät coachit takana ja muutamat henkilöt ovat olleet kannustamassa tämän projektin aloittamisessa. He haluavat ehdottomasti tietää, miten päähenkilön tulee käymään tarinassa. En sitä vielä tiedä itsekkään. Kiitokset kuuluvat jo nyt tuesta ja kannustuksesta vaimolleni Tiina Wikholmille ja veljelleni Leif Wikholmille.

Matka on alkanut…

Billnäs 28.1.2021

Kari Wikholm

ceo/head coach

Wiki*s People Sales Management / #wpsm

puh: +358400884253

#wpsm on konsulttipalvelu, joka auttaa yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja hr haasteissa digimurroksen aikana

#itsejohtaminen #fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #exitcase #työnmurros #verkkokauppa #digikauppa #synergiaindeksi

seuraa twitterissä: https://twitter.com/KariWikholm

seuraa facebookissa; https://www.facebook.com/KariWikholm/?ref=settings

seuraa linkedinissä: https://www.linkedin.com/in/kariwikholm/

seuraa Instagramissa: https://instagram/wikiwiki63

seuraa Pinterestissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/wiki-in-business-wpsm-kuvia/

seuraa Pinteretissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/verkkokaupan-k%C3%A4sikirja-2019-kustantaja-bod-gmbh/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: