#wpsm tiedote 4.11.2020: 2.erä alkaa

Viime kesää oli odotettu tiukan Korona-kevään jälkeen ja vihdoin pääsimme merelle perheen kanssa. Seikkailut veivät M/Y Pegasuksen saaristomerelle ja pääsimme nauttimaan hienoista auringonlaskuista, merestä ja perheen yhteisestä ajasta. Venekin toimi (melkein) hyvin ja mukavaa oli myös yrittäjän kannalta, että tiedossa oleva syksy oli myyty etukäteen ensimmäisen kerran #wpsm toimiston historian aikana ja toi lisää kivaa fiilistä nauttia lomasta. Viimeisenä lomapäivänä pääsimme turvallisesti kotisatamaan, kunnes maailma pimeni…

En ala avaamaan koko sairaskertomusta uudelleen, mutta matka Meilahden teho-osastolta tähän päivään on ollut pitkä. Missään vaiheessa usko kunnon palautumiseen ei mennyt, vaikka alkuviikot menivät aika kriittisissä merkeissä. Iso kiitos kuuluu tietysti HUS:n hienolle hoidolle sekä neuro- että sydänaseman tietotaidolle, jotta kuntoutus saatiin käyntiin. Aika hikisiä viikkoja on ollut takana, mutta entisenä korispelaajana kunnon viivajuoksut ovat ennenkin tehneet hyvää. Nyt voimme yhteisesti lääkärien kanssa todeta, että paluu työn touhuun on taas tapahtunut ja myös oma #wpsm konsultti- ja hr-toimisto on taas auki.

Mutta miten tarina jatkuu työrintamalla? Onneksi minulla oli odottamassa hienoja asiakkaita, jotka jaksoivat odottaa tämän puoliajan minun paluuta. Muutamien kanssa on jo sovittu #synergiaindeksi mittauksen tekemisestä loppuun osana digitaalista palvelumuotoilua loppuvuoden aikana. Myös sopivasti starttasi Koripallomuseon #kentältäjohtajuuteen projekti, missä pääsen coachaamaan ensimmäisen uravalmennuksen ja auttamaan myös hr-asioiden kanssa entisiä korispelaajia. Juuri tuo hr-asioiden kehittäminen, uravalmennukset, johtoryhmien hr- tukeminen ja rekrytoinnit ovat lähellä ajatuksissa. Olen aloittanut valmentajana jo teininä koripallon puolella ja ollut liike-elämässä johtamassa joukkoja edestäpäin viimeiset 30-vuotta. On myöskin aika hyödyntää paremmin muutama vuosi sitten suoritettua HR Business Partner-tutkintoa (Director-taso / Markkinointi Instituutti).

2-erän taivaanrannassa siintää varmasti uusia seikkailua ja myös mielenkiintoiset työhaasteet kiinnostavat. Varmasti niissä on mukana myyntiä, markkinointia, verkkokauppaa mutta myös uudella painolla myös hyvää hr-johtamista huomioiden koronan osuuden yrityksen etätyöhaasteista ja #itsejohtaminen uudet johtamistavat. Etsin uusia mielenkiintoisia haasteita ensi vuodelle joko #wpsm toimiston palvelun kautta, interim- tehtävien tai sitten jonkun mielenkiintoisen operatiivisen työtehtävän kautta.

Mieluusti keskustelen lisää ensi vuodesta yhdessä ja samalla toivotan myös terveyttä verkostolle,

Lainatakseni rakkaan lajini mottoa #ilovethisgame

t. Wiki #wpsm

Kari Wikholm, ceo, #wpsm konsultti- ja hr-toimisto

puh: 0400884253

kari.wikholm@wpsm.fi

#wpsm on konsulttipalvelu, joka auttaa yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja hr- haasteissa digimurroksen aikana. 

#itsejohtaminen #fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #exitcase #työnmurros #verkkokauppa #digikauppa #synergiaindeksi 

seuraa: 

seuraa twitterissä: https://twitter.com/KariWikholm

seuraa facebookissa; https://www.facebook.com/KariWikholm/?ref=settings

seuraa linkedinissä: https://www.linkedin.com/in/kariwikholm/

seuraa Instagramissa: https://instagram/wikiwiki63

seuraa Pinterestissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/wiki-in-business-wpsm-kuvia/

seuraa Pinteretissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/verkkokaupan-k%C3%A4sikirja-2019-kustantaja-bod-gmbh/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: