#wpsm blogi kaupallinen yhteistyö Special Mobil: Käytämme ”time out” ajan hyväksemme ja rakennamme nyt pohjat seuraavalle digiloikalle.

#wpsm konsulttitoimiston päämissio on auttaa yrityksiä selviytymään digitaalisen disruption aikakaudella paremmin ostajan muuttuvan ostokäyttäytymisen ymmärryksestä ja johtaa paremmin omaa businesta. #wpsm toimisto ja sen toimitusjohtaja Kari Wikholm kehitti yrityksen auditointeja varten #synergiaindeksi mittaroinnin, jolla auditoidaan yrityksen digikuntoa ja sen tapaa/taitoja digitaluttaa asiakkaita verkosta kohti kivi/verkkokauppaa. Mittaustapaa on hyödynnetty paljon eri toimialojen puitteissa ja se on auttanut monia yrityksiä paitsi löytämään eri ostopisteiden kautta tietoja, niin myös vertamaan niitä eri kilpailijoihin. #synergiaindeksi mittarointi ei ole pelkästään kaupan mittausväline, vaan se avaa helpon tavan keskustella yrityksen myynnin palvelumuotoilusta ja etenkin haastaa sen strategiaa. Paras anti onkin juuri strategiamuotoilu, koska yrityksen strategiat ovat juuri nyt koetuksella kaupan nopean digitaalisen kehityksen ja ostajan muuttuvan ostokäyttäytymisen takia. (#synergiaindeksi mittari esiteltiin alun perin Kari Wikholmin ”Verkkokaupan käsikirja 2019” teoksessa, Books on Demand GmbH/ BoD.fi 2019)

Special Mobil on Tom Nylundin v. 1995 perustama perheyritys.
Ensimmäinen toimipiste oli Karjaan Malmkullassa, josta se noin vuotta myöhemmin siirtyi nykyiselle paikalleen Tammisaareen, Teknikontie 7.
Special Mobilin liikevaihto koostuu n. 700 autosta vuodessa. Henkilökunnan vahvuus on 7 henkilöä. Yritys on aina perustanut hyvään laatuun ja laajaan valikoimaan. Kia ja Mitsubishi ovat Special Mobilin uutena myytävät merkit unohtamatta hienoja erikois- ja urheiluvaihtoautoja.
Yritys on rakentanut vuosien varrella vahvan verkoston Eurooppaan ja tuo maahan huomattavan määrän vähän käytettyjä ja uusia autoja. Yrityksen omistajana ja toimitusjohtajana toimii nykyisin Niklas Nylund.

”Special Mobil päätti aloittaa digitaalisen markkinatutkimuksen juuri ennen kuin Covid-19 epidemia puhkesi Suomessa. Tahtotila kuitenkin on, että katsotaan vähän eteenpäin ja rakennamme parempaa läsnäoloa siellä, missä asiakkaat tällä hetkellä tekevät ostopäätöksiä. Etenkin epidemian aikana on tullut selväksi, että kauppoja pystytään edelleen tekemään ja rakentamaan luottamusta, vaikkakin harmittaa, että emme pääse kättelemään itse asiakkaita, kommentoi toimitusjohtaja Niklas Nylund. #wpsm toimiston ja Kari Wikholmin kehittämä #synergiaindeksi mittarointi avasi meidän kaikkien kilpailijoiden vahvuuksia ja toi meille myös itsevarmuutta omaan osaamiseemme digimarkkinoinnissa strategiamuotoilun kautta. Etenkin erilaisten some-kanavien käyttö on lastenkengissä suomalaisen autokaupan keskuudessa ja meidän keskittyminen erikoisautoihin tarvitsee kokonaan uudenlaista lähestymistä tulevaisuudessa. Haluamme olla läsnä niissä kanavissa, missä meidän asiakkaat tällä hetkellä viettävät aikaa ja olla tasalaatuisesti niissä esillä. Kiitämme HC Wiki tiukasta ja kannustavasta haastamisesta juuri tärkeällä hetkellä ja panostamme nyt täysillä uuteen ilmeeseen ja myös laajempaan palveluun, jotta olemme valmiimpia kun tämä ”time out ” on taas ohi. Tulemme myös lanseeramaan kokonaan uuden tyyppisiä palveluita, josta kerromme vähän myöhemmin”, päättää Niklas Nylund.

tiedustelut

Kari Wikholm

ceo/ #wpsm konsultti- ja hr-toimisto

puh: 0400884253

kari.wikholm@wpsm.fi

 

Niklas Nylund

toimitusjohtaja

Special Mobil / Oy Neo Mobil Ab

niklas.nylund@spcialmobil.fi

#wpsm on konsulttipalvelu, joka auttaa yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja hr- haasteissa digimurroksen aikana. 

#itsejohtaminen #fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #exitcase #työnmurros #verkkokauppa #digikauppa #synergiaindeksi #rekrytointi

seuraa: 

seuraa twitterissä: https://twitter.com/KariWikholm

seuraa facebookissa; https://www.facebook.com/KariWikholm/?ref=settings

seuraa linkedinissä: https://www.linkedin.com/in/kariwikholm/

seuraa Instagramissa: https://instagram/wikiwiki63

seuraa Pinterestissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/wiki-in-business-wpsm-kuvia/

seuraa Pinteretissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/verkkokaupan-k%C3%A4sikirja-2019-kustantaja-bod-gmbh/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: