#wpsm hr-palvelut: Auttaminen yt-neuvotteluissa ja lakisääteisen valmennussuunnitelman toteuttamisessa

Tänään piti ohjelmassa kertoa iloisia uutisia yrityksille rekrytointien uusista mahdollisuuksista ja kasvattaa liiketoimintaa uusien henkilöiden kautta. Maailma on kuitenkin erinäköinen, kuin viikko sitten, joten nostamme nyt ylös yhden yrityksien auttamisen palvelun, mistä meillä on kokemusta viime vuosilta. Monet yritykset ovat alkaneet lomauttamaan ihmisiä ja uuden lain mukaan ensimmäiset ihmiset ovat jo lomautettu. Myös yt-neuvottelut ovat nyt arkipäivää ja niissä pitää muistaa lakisääteinen henkilöstön koulutussuunnitelma. On tietysti mahdollista, että samat ihmiset kutsutaan takaisin palvelukseen epidemian jälkeen, joten on tosi tärkeät pitää näistä ihmisistä huolta myös muuten kuin antamalle heille pelkkä suunnitelma sähköpostin word-tiedostona.

#wpsm uravalmennukset perustuvat ajatteluun, että jos henkilön fiilis saadaan käännettyä positiiviseksi, on helpompi keskittyä sitten eri työnhaun tekniikoihin kuten hissipuhe, cv:n kirjoitus ja linkedin profiili. Kutsumme valmennusta mottomme mukaan ”Fiilis x Tekniikka = Uusi Ura”. Tällöin kumpiakin tarvitaan, jotta työhakeminen tuntuu rekrytointiyrityksiltä aidolta ja johtaa haastatteluihin ja sitä myötä ehkä jopa uuteen työpaikkaan. Juuri nyt tulee monelle olemaan tosi vaikeata hyväksyä omaa irtisanomista ja vanhan työpaikan ovi saattaa jäädä auki. Olemme vuosien varrella tehneet valmennuksia satojen henkilöiden kanssa ja juuri tuo post-work vaiheen kääntäminen pre-work vaiheeksi vaatii eniten focusta ja energiaa. Kun tuon vaiheen on saanut käännettyä päälle, alkaa katse olla taas uusissa mahdollisuuksissa ja työnhaku helpottuu.

fiilis kuva

Kun katse alkaa olla uuden työnhaun aktivoimisessa, on hyvä alkaa kehittämään omaa brändiä ja uratarinaa niin, että siitä tulee uskottava toisto. Tämä alkaa hissipuheesta, jatkuu cv-yhteenvedossa, edelleen linkedin summaryssä ja lopuksi itse työnhaussa. Kun tämä tarina kulkee helposti ja aukottomasti mukana, alkaa hakijasta paistamaan sama kuva mitä hakemuksista. Mutta jotta pystyy alkaa rakentamaan itsestään uskottavaa tarinaa, pitää ensin tunnistaa itsensä. Ja nyt en puhu pelkästään cv:n uratiedoista, vaan pitäisi päästä syvemmälle henkilön profiiliin. Sieltä pitäisi pystyä löytämään henkilön motivaatiot/arvot sekä personaalisuuden piirteet sekä syvemmät taidot. Tähän harva pystyy ilman ulkopuolista apua, joten tässä hyvä uravalmentaja pystyy auttamaan. #wpsm hr-toimisto on hyödyntänyt jo vuodesta 2013 asti kumppanimme @mazhr menetelmää, joka auttaa juuri näiden asioiden mittaamisessa sekä tunnistamisessa. Kun käsikirjoitus on valmis, pystyy henkilö systemaattisesti alkamaan rakentaa hyvää uskottavaa uratarinaa kohti uutta työpaikkaa.

tekniikka kuva

#wpsm konsultti ja hr-toimisto tarjoaa nyt myös hr-palveluita, jotka kaikki voidaan tehdä etänä hyödyntäen skypeä, google meetia, teamsia, puhelinhaastatteluita ja #wpsm digitaalisia rekrytointimenetelmiä. Uusi hinnasto on juuri ilmestynyt, joten ollaan yhteydessä jos teillä on juuri myynti-ihmisten haku tai muu hr-haaste, vaikkapa tulevat yt-neuvottelut, jossa halutaan vielä auttaa niitä henkilöitä, jotka joudutaan irtisanomaan. Myös voimassa oleva yt-laki edellyttää vähintään tekemään heille koulutussuunnitelma. joka voidaan toteuttaa laadukkaammin aitona etäkoulutuksena ja henkilökohtaisena omana @mazhr-profiilina. #wpsm toimisto on toteuttanut satojen ihmisen valmennuksia vuosien varrella.  Hr-palveluiden digitaaliset menetelmät tuotetaan yhteistyössä Mazhr Oy:n kanssa.

Mazhr logo uusi (1)

#wpsm on konsulttipalvelu, joka auttaa yrityksiä myynnin, markkinoinnin ja hr haasteissa digimurroksen aikana. 

kari.wikholm@wpsm.fi 

0400884253

pera@peraratilainen.fi

0400506883

#itsejohtaminen #fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #exitcase #työnmurros #verkkokauppa #digikauppa #synergiaindeksi #rekrytointi

seuraa: 

seuraa twitterissä: https://twitter.com/KariWikholm

seuraa facebookissa; https://www.facebook.com/KariWikholm/?ref=settings

seuraa linkedinissä: https://www.linkedin.com/in/kariwikholm/

seuraa Instagramissa: https://instagram/wikiwiki63

seuraa Pinterestissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/wiki-in-business-wpsm-kuvia/

seuraa Pinteretissä: https://fi.pinterest.com/kariwikholm7/verkkokaupan-k%C3%A4sikirja-2019-kustantaja-bod-gmbh/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: