M2 Talent Oy ja #wpsm Karjaalla työmessuilla 23.3.2018

23.3 järjestettiin Karjaalla Raaseporin kaupungin Työmessut, missä kohtasivat paikalliset työnhakijat ja työnantajat. Paikalle tuli runsasti väkeä ja tupa oli täynnä Karjaan Axxelin aulassa. Mukana olivat myös Raaseporin kaupungin TE toimisto, eri opetuslaitokset ja muut elinkeinonharjoittajat, jotka ovat tekemisessä työllisyyden kohentamisen kanssa.

Myös M2 Talent Oy yhteistyössä #wpsm kanssa olivat paikalla ja tarjosivat ilmaisia CV:n ja Linkedin profiilin roustausta. Moni oli ottanutkin oman CV:n mukaan ja asiakkaita riitti aina tunnin sulkemisajan jälkeenkin (pahoittelut Axxellin suuntaan). M2 Talent esitteli myöskin personaalisuuden tunnistamiseen tarkoitettua digitaalista @mazhr palveluympäristöä  , missä henkilö voi verrata omia arvoja ja kompetensseja eri MOL työpaikkoihin. Moni tarttuikin messutarjoukseen kiinni ja myös #wpsm mentoripalveluille sovittiin useita henkilökohtaisia coachauksia, missä edelleen mentoroidaan omaa henkilöbrändiä.

Päivän aikana korostui edelleen itsearvion merkitys, ennen kuin aletaan tekemään omaa CV:tä tai linkedin profiilia. Hyvä olisi ensi tunnistaa omat vahvuudet ja harjoitella viestin tuottamista puhumisen kautta, ennen kuin alkaa laittaa asioita paperille tai sosiaalisiin kanaviin. Pohjatyöt kannattaa tehdä hyvin, niin jatko on huomattavasti helpompaa.

Palaute Karjaalla asiakkailta oli samaa, mitä eräs 39v. insinööri antoi meidän pidemmän kurssin jälkeen:

39 vuotias insinööri

M2 Talent Oy ja #wpsm kiittää Raaseporin kaupunkia mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa #raasepori2020 hanketta.

terveisin Wiki

headcoach #wpsm #m2talent

kari.wikholm@wpsm.fi

0400884253

#fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #exitcase #mazhr #työnmurros #itsejohtaminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: