Wiki*s People Sales Managementin ”Fiilis x Tekniikka + Yhteistyö” metodin taustat

Wiki*s People Sales Management on perustamani palvelu, jonka aloitin vuonna 2013. Todellisuudessa olen tehnyt päätoimeni ohella konsultointia jo 1990 luvulta asti auttaen yrityksia eri prosessien tai henkilöstön suhteen. Matkan varrelle on mahtunut CRM projekteja, myyjäkoulutuksia, ammattikorkeakoulujen luentoja ja työllisyyspalveluita, mutta coachaustapani olen ammentanut operatiivisista tehtävistä, missä olen ollut ”oikeissa töissä”. Kun jälleen kerran nostin palveluni esille, omat ystäväni kysyivät, mitä Wiki oikein ”duunaa” ? Linkedin jaon jalkeen kysymys oli n 10k ihmisen mielessä. On siis oikeutettua kysyä, mikä on #wpsm liikeajatus ?

Vietän vapaa-ajalla paljon aikaa merelle ja olen sekä purjehtinut että liikkunut moottoriveneellä aina 60-luvulta lähtien. Kunnioitan merta paljon ja haluan aina suunnitella etukäteen matkanteon huomioiden miehistön, meriolosuhteet ja veneen kunnon. Pidän myös sen takia enemmän moottoriveneellä kulkemista, koska kipparina päätän itse, milloin lähden liikkeelle ja myös yleensä milloin tulen perille. Minun on vaikea elää ajatuksen kanssa, että ”kyllä se tuuli kohta viriää”. Laitan mieluummin ”kahvat kaakkoon”. Tuolta mereltä olen itse kipparina oppinut asioiden tarkan jäsentämisen.

Myös #wpsm toiminnassa haluan jäsentää asiat helposti ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi, jotka auttavat johtamisessa tai prosessien kuntoon laitossa. Mutta liiketoiminnassa vain palvelun sisältö ja sen tuottama lisäarvo loppuasiakkaalle ratkaisee ja siihen olen oman matkani varrella halunnut lainata hyviä työkaluja eri elämän osa-alueiden vaikuttajilta, joita sitten itse haluan jäsentää ymmärrettävään muotoon huomioiden myynnin, hr:n ja viestinnän.  Jotta metodi alkaa aueta lukijalle, aloitan blogisarjan ja aika jännän aikamatkan, joka selventää tuon #wpsm ”Fiilis x Tekniikka + Yhteistyö” metodin taustat ja sen syvimmän ajattelun. Matkan varrella tavataan merkittäviä henkilöitä koripallon, musiikin, vaate-,auto- ja venekaupan, kauppatieteen ja hr-ihmisten joukoista. Haluan myös tehdä aikamatkan, milloin digimurros alkoi vaikuttaa johtamiseen ja ihmisten itseohjattavuuteen etenkin viestinnän kautta.

Blogien otsikot:

  1. #wpsm metodin synty: ”Ensin opetellaan set-up heitto”
  2. #wpsm metodin kasvu: ”Miten hallitsen Fiba paineita ja nollaan itseni tehokkaasti”
  3. #wpsm metodin muuttuminen kaavaksi ”Fiilis x Tekniikka +Yhteistyö”
  4. #wpsm metodin hyödyntäminen autokaupassa, uusien hankintatapojen synty
  5. #wpsm metodin hyödyntäminen hr-haasteiden parissa yhdistettynä M2 Talent Oy:n Mazhr metodiin
  6. #wpsm metodin hyödyntäminen henkilöbrändin luomisessa ja social sellingin ymmärtämisessä ja tehostamisessa
  7. #wpsm yrityksen haastajana ja auditoijana

 

Tervetuloa mukaan

Wiki

Kari Wikholm

Head Coach #wpsm

kariwikholm63@gmail.com

0400884253

#fiilis #tunteet #kompetenssit #prosessi #itseohjautuvuus #digiviestintä #socialselling #henkilöbrändi #digimurros #hr #myynti #markkinointi #crm #tiimityö #yhteishenki #arvostus #johtaminen #mazhr

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: